Persbericht Slaapvloek

Gratis e-boek, Slaapvloek, over Brent wiens beste vriend in een coma ligt. Alleen maar omdat Sam van Brent houdt.

Auteur T.G.A. Proost brengt je het verhaal Slaapvloek, een verhaal uit het diepste van zijn hart.

Turnhout, 1 Juni 2016 — Turnhoutse schrijver en inwoner T.G.A. Proost publiceerde Slaapvloek, een verhaal over Brent wiens beste vriend in coma ligt na een zelfmoordpoging, dit vanuit een gebroken hart en het eindeloos gepest over zijn geaardheid.

vanaf vandaag is het boek gratis te downloadden op Smashwords via https://www.smashwords.com/books/view/647445. Slaapvloek zal ook beschikbaar zijn in andere e-boek winkels waaronder iBooks. Meer over Slaapvloek op de Slaapvloek pagina.

Slaapvloek is een hartverscheurend verhaal over Brent wiens beste vriend in een coma ligt. Alleen maar omdat Sam van Brent houdt.

Brent zit naast het ziekenhuisbed van zijn beste vriend Sam. Sam ligt in coma, een soort slaapvloek, na een zelfdodingspoging door het eindeloos gepest over zijn geaardheid. Lea Bosh komt Brent bezoeken. Ze is psychiater, gespecialiseerd in zelfdodingen en het rouwproces dat er bij komt. Ze probeert er achter te komen wat er juist gebeurd is. Brent vertelt het beetje bij beetje: hoe het zijn schuld was dat Sam sprong, en waarom hij dit had moeten voorkomen. Brent maakte zichzelf verwijten. Lea probeert alles te begrijpen, maar was er meer? Is er iets dat Brent heel de tijd verzwijgt? Brent hoopt dat er een prins komt die Sam uit zijn slaap kon wekken

About Smashwords

Founded in 2008, Smashwords is the leading distributor of self-published ebooks. More than 60,000 authors, small presses and literary agents around the world publish over 200,000 ebooks through Smashwords. Smashwords makes ebook publishing fast, free and easy. Smashwords distributes to major online retailers such as the Apple iBookstore, Barnes & Noble, Sony, Kobo, Baker & Taylor Blio, Page Foundry and the Diesel eBook Store. Smashwords is based in Los Gatos, California, and can be reached on the web at http://www.smashwords.com. Visit the official Smashwords blog at http://blog.smashwords.com/.

T.G.A. Proost, geboren in Turnhout en nog steeds wonende in Turnhout, volgde een opleiding Keramiek aan de stedelijke academie voor schone kunsten in Turnhout en is recentelijk afgestudeerd. Altijd al gepassioneerd door het schrijven begon hij aan het schrijven van het boek Slaapvloek. Ook houd hij een blog bij over Technologie en Literatuur, met een mooie blik op Apple en zijn favoriete auteurs.

Contact:

T.G.A. Proost

thijs at tgaproost.be

###